Reviews

Op deze pagina kun je van verschillende klanten een review lezen. Bekijk ook eens de beoordelingen op onze Facebook pagina en Google profiel.

Review achterlaten

Perfecte service. Kwaliteitsgarantie ++++
Tommy is zeer professioneel, een snel en efficiënt welkom. Hij geeft om de urgentie van de situatie en vindt de beste oplossing voor uw hybride auto.
Nogmaals bedankt.

Chifou

I came from Brussels for to repair the battery of my Toyota Auris. I’m really very happy because the battery is working perfectly now.
Thank you very much for this very good job and not expensive.

Simon

Onlangs heeft de accu heeft begeven van onze Toyota Prius (2). Na een zoektocht op internet bij Tommy uitgekomen. Mede door het fijn gesprek en de reviews op het internet, gekozen om de vervanging door hem te laten uitvoeren. Afspraak was op een korte termijn gemaakt.

De accu is, op locatie, binnen een half uur vervangen. Geen meldingen of storingen meer aanwezig.

Vijay

Gisteren gebeld, vandaag netjes en vriendelijk op locatie de refurbished hybride batterij geïnstalleerd. We zijn heel blij met deze dienst!

Jorge

Ontzettend snel geholpen voor de beste prijs online. Voor de deur service voor een kleine meerprijs. Zeker een aanrader!

Erik

Snelle goede service! En ook niet zo duur als bij garages.

Anthony

Dhr. van Hooydonk heeft de auto accu weer als nieuw hersteld van onze Toyota. Werkwijze was betrouwbaar, deskundig, betrokken en betaalbaar. Stevige en warme aanrader. Auto weer netjes terug na de beurt en hij rijdt als een zonnetje.

Pim Jansen