Een refurbished of nieuwe hybride accu

Bij de Hybride accu specialist bieden wij u een tweetal mogelijkheden aan voor het vervangen van uw hybride accu. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Refurbished hybride accu

Nieuwe hybride accu

Zo kunt u een keuze maken wat het beste bij u past. Bekijk onze tarieven om de prijzen te zien van uw hybride auto. Weet u niet wat de beste keuze is voor uw situatie? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Refurbished hybride accu

Onze specialiteit is een refurbished hybride accu. Door middel van speciale software worden van alle cellen de voltages en capaciteit nagemeten. Als alles goed bevonden wordt gaat de complete hybride accu een reconditioning procedure in. Daarbij worden ook alle modules in het pakket gebalanceerd.  Na afloop van dit proces krijgt de hybride accu weer een capaciteit van ca. 80% ten opzichte van een geheel nieuwe hybride accu. Van het gehele reconditioning proces ontvangt u een volledig rapport.

Garantie: 6 maanden
Verwachte levensduur: minimaal 2 jaar

Maak afspraak

Of stel uw vraag

Nieuwe hybride accu

Deze hybride accu is volledig voorzien van nieuwe cellen. Waar dealers een volledig nieuwe hybride accu aanbieden, hergebruiken wij de behuizing van de bestaande hybride accu. Dit zorgt er voor dat wij het voor een stuk voordeligere prijs kunnen aanbieden dan de dealer, terwijl de kwaliteit gegarandeerd blijft.

Garantie: 24 maanden. Extra garantie mogelijk in overleg.
Verwachte levensduur: minimaal 8 jaar

Maak afspraak

Of stel uw vraag