Hybride accu vervangen door de Hybride Accu Specialist

Ervaar je de laatste tijd wel regelmatig problemen met jouw hybride accu? Of is de accu gewoon erg oud en is je auto wel eens toe aan een nieuwe? Denk er dan eens over na om de hulp in te schakelen van de Hybride Accu Specialist. Wij kunnen de hybride accu van jouw auto voor je vervangen met een nieuw of refurbished hybride accupakket. Wij gebruiken altijd professionele software.

Contact opnemen

Dé expert in hybride accu’s vervangen in zowel Nederland als België

Ons bedrijf specialiseert zich in Toyota, Honda, Lexus, Peugeot en Citroën.

  • De analyse: Wij gebruiken professionele software om een analyse te maken van jouw huidige hybride accu. Op deze manier krijgen wij een beter inzicht op hoe de accu functioneert en we bekijken meteen elke module om zo te zien waar het mis gaat in jouw hybride accu.
  • Het herstelproces: Ons team van specialisten zal alle kapotte modules in jouw hybride accu vervangen door gereviseerde modules. Ook zullen wij zorgen dat alle verbindingen tussen de verschillende modules vrij van corrosie zijn.
  • De refurbished procedure: Tijdens de ‘refurbished procedure’ doet ons team metingen bij de modules van jouw hybride accu om zo erachter te komen of er ook modules zijn die niet meer optimaal functioneren, zodat we deze ook kunnen vervangen. Dankzij een professionele software zorgen wij dat de hybride accu opnieuw 80% van de originele capaciteit kan bereiken.
  • De hybride accu vervangen: Het proces van het refurbishen van een hybride accu neemt ontzettend veel tijd in beslag en daarom plaatsen wij al direct een refurbished hybride accu in jouw wagen. De oude, defecte accu halen we weg uit je auto en vervolgens hergebruiken wij hier zoveel mogelijk componenten van. Uiteindelijk zullen wij ervoor zorgen dat alle onderdelen op de correcte manier worden afgevoerd.

 

Tarieven bekijken

Individuele module capaciteitstest (voor)

Na het vervangen van de kapotte modules in jouw hybride accu controleert ons team de andere modules op de capaciteit ervan. In de afbeelding hieronder kun je zien dat er meerdere modules met een slechte capaciteit in de hybride accu zitten die binnenkort ook kapot zullen gaan.

Individuele module capaciteitstest (na)

Na de test wisselen wij de modules met een slechtere capaciteit om met modules die wel nog goed werken. Zo zal de refurbished hybride accu langer kunnen meegaan dan wanneer wij alleen de kapotte module van de hybride accu vervangen.

Waarom voor de Hybride Accu Specialist kiezen?

Er komen verschillende voordelen bij kijken wanneer je jouw hybride accu door ons laat vervangen. Daarom hebben wij alle voordelen van het werken met ons bedrijf ‘de Hybride Accu Specialist’ in een korte, overzichtelijke video gezet.

Over de Hybride Accu Specialist

Mijn naam is Tommy van Hooydonk en ik ben de eigenaar van Hybride Accu Specialist. Voordat ik met dit bedrijf begon, ben ik 13 jaar lang werkzaam geweest bij een dealer in Toyota’s. In mijn tijd daar heb ik vaak gewerkt met hybride auto’s van merken zoals Toyota en Lexus. In 2016 ben ik mij gaan specialiseren in hybride accu’s en het vervangen hiervan, waardoor ik nu voor elk probleem bij een hybride accu de juiste oplossing weet.

 

Contact opnemen

Hybride Accu vervangen