Hybride accu vervangen van je Honda Civic

2012-2019

Heb je problemen met de accu van je Honda Civic?  Schakel de hulp in van de Hybride Accu Specialist. Wij kunnen de accu van jouw Honda Civic voor je vervangen met een compleet nieuw of een refurbished accupakket, de keuze is aan jou. In het proces hiervan werken wij altijd met de meest professionele software.

Refurbished accupakket: €500
Nu met 6 maanden garantie

 

Nieuw accupakket: €1500
Nu met 24 maanden garantie

Of stel je vraag aan onze specialisten in het vervangen van het accupakket van jouw Honda Civic.

Alle prijzen die wij genoemd hebben, zijn inclusief de BTW en de montage. Onze prijzen zijn gebaseerd op het inruilen van de oude accu, zodat wij deze op de juiste wijze voor jou kunnen afvoeren en recyclen.

Andere auto’s

Kan je jouw hybride auto niet tussen de genoemde mogelijkheden vinden? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met ons team om zo de mogelijkheden met ons te overleggen. Ons team staat altijd voor je klaar!

 

Contact opnemen

De ultieme expert in de accupakketten van hybride auto’s in zowel Nederland als België

Ons bedrijf in het vervangen van accu’s van jouw auto specialiseert zich in verschillende automerken, zoals Toyota, Honda, Lexus, Peugeot en Citroën.

  • De analyse: Door middel van uiterst professionele software zullen wij een analyse maken van hoe de accu in jouw huidige hybride precies functioneert. Tijdens deze analyse zullen wij in iedere individuele module kijken wat er nou eigenlijk mis is bij het hybride accupakket van jouw Honda Civic.
  • Het herstelproces: Gedurende het herstelproces van de accu van jouw Honda Civic zal ons team alle defecte modules die wij vinden tijdens de analyse door gereviseerde modules vervangen. Hierbij zullen we tegelijkertijd er ook voor zorgen dat alle verbindingen tussen de modules corrosievrij zijn.
  • De refurbished procedure: Tijdens de refurbished procedure zullen wij verschillende metingen doen bij de modules van jouw Honda Civic accu om erachter te komen of er ook nog modules in de accu zitten waarvan de kwaliteit minder goed is, want deze vervangen wij dan ook. Door middel van een professionele software zullen onze experts zorgen dat de accu van jouw Honda Civic ook weer 80% van zijn originele capaciteit bereikt.
  • De accu van jouw Honda Civic vervangen: Het proces van het refurbishen van jouw accu zal veel tijd in beslag nemen en daarom zullen wij direct een refurbished hybride accu in jouw Honda Civic plaatsen. Jouw oude accu verwijderen we en de componenten hiervan zullen nog grotendeels hergebruikt worden, waarbij we ook alles op de correcte manier afvoeren.

 

Tarieven bekijken

Over de Hybride Accu Specialist

Mijn naam is Tommy van Hooydonk en ik ben de eigenaar van Hybride Accu Specialist. Voordat ik aan dit bedrijf begon, heb ik 13 jaar lang gewerkt bij een autodealer in verschillende soorten Toyota’s. Tijdens deze loopbaan heb ik meermaals gewerkt met hybride auto’s, en daarbij ook accu’s, van merken als Toyota en Lexus. Ik ben in 2016 begonnen met de specialisatie in hybride accu’s en als gevolg hiervan weet ik nu voor de accu van elke hybride de juiste oplossing voor het probleem.

 

Contact opnemen

Accu honda civic